EEN VAN DE BEKENDSTE TOURINGCARBEDRIJVEN

Van Rooyens’s Tours is een van de weinige touringcarbedrijven die al sinds 1927 professioneel personenvervoer verzorgt. Al drie generaties lang zijn wij gespecialiseerd in schoolreizen, bedrijfsvervoer, dagtochten, seniorenreizen, pendelreizen en meerdaagse tochten. Van alle touringcarbedrijven een van de oudsten, maar toch ook een modern bedrijf, dat 6 optimaal verzorgde luxe touringcars bezit.

GROTE OF KLEINE TOURINGCARBEDRIJVEN?

Omdat wij ervoor kiezen onze onderneming klein te houden, bent u bij ons geen nummer. U bent voor ons een klant die wij met aandacht en zorg bedienen. Samen met u plannen wij uw reis precies zoals u wilt. Ons kantoorpersoneel en onze chauffeurs staan u hierbij met raad en daad bij. Wij zijn actief in Utrecht, Maarssen, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Nieuwegein, Gouda, Amstelveen, Houten, Amsterdam en Rotterdam.

KEURMERK TOURINGCARBEDRIJVEN

Voor touringcarbedrijven is er het Keurmerk Touringcarbedrijf. Om aan deze keuring te voldoen moeten touringcarbedrijven voldoen aan zware eisen. Chauffeurs moeten vakbekwaam rijden en ‘keurig’ zijn. De bussen in topconditie; veilig en gekeurd. Als een van de eerste touringcarbedrijven in Nederland wist Van Rooyen’s Tours dit keurmerk te behalen.