PROFESSIONEEL EN ERVAREN BUSBEDRIJF

Van Rooyen’s Tours is een busbedrijf dat al sinds 1927 wordt ingezet voor professioneel personenvervoer. Drie generaties ervaring rijk, gespecialiseerd in bedrijfsvervoer, schoolreizen, meerdaagse tochten, dagtochten, pendelreizen en seniorenreizen. Een ervaren maar toch ook modern busbedrijf met 7 luxe touringcars, bestuurd door vakbekwame chauffeurs.

HET BUSBEDRIJF KEURMERK

Het Keurmerk Touringcarbedrijf kent zware eisen. Om dit keurmerk te mogen voeren moet een busbedrijf chauffeurs hebben die professioneel rijden en ‘keurig’ zijn. De bussen moeten in topconditie zijn; schoon van binnen, met veilige stoelen en riemen, buiten uitgerust met goede banden. En onder de motorkap perfect onderhouden techniek. Ons busbedrijf was een van de eerste in Nederland die dit keurmerk behaalde.

BETROKKEN BUSBEDRIJF

Van Rooyen’s Tours blijft bewust klein, omdat wij gewend zijn onze klanten met de nodige zorg en aandacht van dienst te zijn. Geen nummer; u bent onze gewaardeerde reisgenoot. Samen met u gaan wij verder door uw reis precies zo in te vullen als u dat wilt. Hierbij staat zowel ons kantoorpersoneel als ons team van chauffeurs voor u klaar. In Woerden, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Houten, Maarssen, Utrecht, Nieuwegein, Zoetermeer, Gouda, Amsterdam en Amstelveen.