PROFESSIONELE TOURINGCAR HUREN

Door uw touringcar bij Van Rooyen’s Tours te huren kiest u voor optimale veiligheid, luxe en stiptheid. Al sinds 1927, na 3 generaties ervaring in ons bedrijf, voldoen wij aan alle eisen. Zo behalen wij ieder jaar weer het Keurmerk Touringcarbedrijf. Terwijl onze prijzen concurrerend blijven. En als klein bedrijf geven wij u hogere kwaliteit en een meer klantgerichte service.

WAARVOOR ONZE TOURINGCAR HUREN?

Wij verhuren onze touringcars voor alle soorten reizen. Met 6 verschillende touringcars die streng gekeurd zijn verzorgen wij schoolreizen, dagtochten, seniorenreizen, pendelreizen, meerdaagse tochten en bedrijfsvervoer. Onze touringcars verhuren wij volledig met airconditioning, veiligheidsriemen, luxe stoelen en extra’s zoals een toilet, koelkast, koffiebar, dvd- en geluidsinstallatie.

TOURINGCAR HUREN VOOR IEDERE BESTEMMING

Van Rooyen’s Tours in al 3 generaties actief in heel Nederland, en kent hierdoor de wegen en omgevingen van alle grote en kleinere plaatsen. Dit zorgt ervoor dat wij efficiënt en correct reizen. Vanuit de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amstelveen, Houten, Maarssen, Nieuwegein, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Gouda. Naar elke gewenste bestemming, in Nederland of Europa.