Bus huren voor uw bedrijfsuitje

Met een gezellige busrit in een mooie touringcar kan de rest van uw bedrijfsuitje al niet meer stuk! Bij van Rooyen's Tours kunt u altijd een bus huren die past bij uw wensen. Door ons uitgebreide wagenpark met luxe touringcars en dubbeldekkers hebben we altijd een geschikte bus. Door de inzet van een lijn-tourbus is er ook voor de krappere budgetten een geschikte bus beschikbaar!

Onze chauffeurs begrijpen als geen ander dat de gezelligheid van jouw uitje al start in de bus. We zullen dan ook altijd ons best doen om aan jullie wensen tegemoet te komen. Gezellige muziek in de bus? Geen probleem! Een hapje of een drankje tijdens de rit, wij regelen het voor je!

Bedrijfsevent?

Een landelijk event met verschillende vestigingen of klanten uit het hele land vervoeren naar een centrale locatie? Van Rooyen's Tours ondersteunt u graag bij de organisatie en denkt ook met u mee om dit logistiek te ondersteunen.

Ontvang snel een busprijs

Vraag direct een prijs aan en wij zullen je zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende prijsopgave toezenden. Hoe jullie groepsvervoer er ook uitziet, van Rooyen's Tours is het startpunt voor een geslaagd bedrijfsuitje!

Contact

Contactformulier vanRooyenTours

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input